Bine ați venit pe Fotografie Cluj! În paginile acestui site veți putea admira cele mai reușite creații ale mele, cu un accent pe portretistică și fotografia de eveniment. Dacă sunteți interesați de colaborări sau aveți nevoie de un fotograf priceput, distins în expoziții și concursuri, dedicat muncii sale, vă stau la dispoziție cu cea mai mare plăcere.

Dacă urmează să faceți nunta în viitorul apropiat, pregătiți deja botezul pentru cel mic sau aveți nevoie de fotografii pentru compania Dumneavoastră, ați ajuns în locul cel mai potrivit. Fie că doriți să celebrați evenimentul într-un cadru restrâns, sau din contră, ceva mai amplu, vă sunt alături pentru a vă propune cea mai potrivită cale pentru imagini de care să vă bucurați, contactați-mă pentru a discuta mai multe, ca să identificăm împreună soluția optimă pentru necesitățile dumneavoastră.

Ca fotograf, sunt conștient că aveți nevoie de o paletă mai largă de servicii pentru bunul mers al unui eveniment. Astfel, dacă aveți nevoie de serviciile unui cameraman, ale unui DJ sau make-up artist, vă pot recomanda persoane cu experiență în domeniu, care vor contribui, la rândul lor, la reușita evenimentului vostru.

Faceți amintirea celor mai frumoase zile din viața voastră să dăinuie! Apelați la un fotograf talentat, serios și dedicat muncii sale!